HTML

Vietnámi motorok

"Á"-val és nem "a"-val. A tanácsadó ugyan a "Vietnam" alakot hozza, én inkább a "Vietnám" változatot tartom praktikusabbnak, ugyanis ennek kiejtése esik közelebb az eredetihez. Itt: vietnámi robogókról hétköznapi szemmel.

Friss topikok

Linkblog

Micsoda karosszéria..

2011.08.30. 11:08 ymel

ABalról jobbra: Honda Lead (vagy SCR - ez innen nem látszik); Honda SH (125 vagy 15o-es - ez seml látszik innen); Vespa 4T - ezen sem látom, hogy 15o-es vagy 125-ös.

A kép a Hoan Kiem-tónál készült. A "menőbb" csajok a két jobb oldali gépet szeretik hajtani. A Vespa, ha viet gyártású-szerelésű, akkor kb 6-7oo ezer Ft-nyi kagyló, ha olasz, akkor eléri az egy milliót is akár. A Honda SH ára pedig fölötte van. Pedig szerintem nem a legszebb motor - és összehasonlítva más, korrektebben árazott motorral, totál elszállt, amit kérnek érte. Tipikus show off motor, ráadásul fölöslegesen nagy (magas) is sok vietnek. De van benne folyadékhűtés, hátsó tárcsafék, és olasz előállítás (a 15o-es onnan jön). Sok viet manus csak egy ellenzős sapkát tesz a fejére, nők pedig még azt sem, így kockáztatva életet, meg egy kisebb bünti díjat, ha a rendőrök leszedik őket - de ez ritka, mert ők az 'egyenlőbbekhez' tartoznak.

 

 A LEAD-nek egészen jó feneke van. Na ugye. Szeretik egyébként, viszonylag elérhető a 35o ezres ára miatt, 11o-es (nekem ez kevés), és a legnagyobb rakodóterű a kategóriájában. És hát Vietnám ilyen Leadekkel van tele. Szerencsére nem okoz túl sok balesetet. A lányon egy 3 rétegű maszk van, elvileg szénszűrős - valamicskét kiszűr a mechanikus szennyeződésből.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vietmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr913190164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása