HTML

Vietnámi motorok

"Á"-val és nem "a"-val. A tanácsadó ugyan a "Vietnam" alakot hozza, én inkább a "Vietnám" változatot tartom praktikusabbnak, ugyanis ennek kiejtése esik közelebb az eredetihez. Itt: vietnámi robogókról hétköznapi szemmel.

Friss topikok

Linkblog

"Ésszerűbb" robogók

2011.08.30. 11:43 ymel

Ez egy Yamaha Force 125cc (YMT: talán azt jelenti, hogy Yamaha Motors Taiwan). Ma már 8-9 évesek ezek a modellek, de még mindig jól bírják, itt nagy dögöknek számítanak. 3 literrel elmennek, nagy a rakodótér az ülés alatt, léghűtésesek, tiszta műanyag az egész. Nem túl szép, de ízlés dolga, nekem ez már tetszik, annyit néztem - persze különösen az, aki rajta ül, hehe. Meg van már zúzva a műanyag, de nem esik szét. Itt szokás, hogy körbevonják matricával (olcsóbb, mint lefújni) az egészet, azért más színű az alja. Ettől persze randább a gestalt, de a rajta ülő nő ezt is feledteti. 

Ez pedig egy 125-ös Suzuki Hayate Limited Edition. 25o ooo Ft az új ára. Léghűtéses fürgeség, nem találom rosszabbnak, mint a több mint 1oo ezerrel drágább Honda Airblade-et. Viszont elég keskeny, ami jó az előre tülekedéshez, de nem olyan biztonságos érzés, olyan védtelen érzetű oldal irányból.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vietmotor.blog.hu/api/trackback/id/tr423190243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása